Marathon Zeeuws-Vlaanderen

15 & 16 april 2023

Wandelmarathon

Deelnemers

Benieuwd naar de ingeschreven deelnemers? Bekijk ze hier!

Inschrijven

Inschrijven

We hebben een limiet van 2500 deelnemers. De inschrijving sluit zodra de limiet bereikt is. Inschrijven voor de wandelmarathon kan tot en met 31 maart 2023. Het is ook mogelijk om op de wandeldag in te schrijven. 

Inschrijfgeld

1 november 2022 t/m 31 maart 2023 € 20,-
Daginschrijving 16 april 2023 € 25,-
Busvervoer (naar de start) € 8,-

Wil je met de bus voor de start vanuit finishplaats Hulst naar de start in Terneuzen gebracht worden, dan betaal je 8 euro extra. Bij de inschrijving op het formulier aangeven of je van deze extra voorziening gebruik wilt maken!

Inschrijven »»

Lees meer
Parcours

Parcours

Het wandelparcours volgt dezelfde richting en is bijna identiek aan het hardloopparcours: van Terneuzen naar Hulst. Alles is dus (bijna) hetzelfde als bij de hardloopwedstrijd: wegen, paden, ondergrond, dorpjes, buurtschappen, natuur, uitzichten, omgeving. 

In vergelijking met het hardloopparcours zijn er enkele kleine aanpassingen aangebracht om de wandelaars de gelegenheid te geven gebruik te maken van verversingsposten en toiletten.

Lees meer
Vertrektijden

Vertrektijden

De wandelmarathon kent een gespreide start tussen 7:00 uur en 8:00 uur vanaf de Grote Markt in Terneuzen. 

Lees meer
Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

De start- en finishlocatie van de wandelmarathon zijn met de auto goed bereikbaar. Vanuit alle richtingen worden de plaatsen Terneuzen en Hulst aangegeven op de wegbewijzeringsborden. Voor het parkeren van de auto in de nabijheid van start en/of finish kan gebruik gemaakt worden van diverse parkeergarages en parkeerterreinen. Voor de meeste hiervan moet worden betaald. 

Zeeuws-Vlaanderen is met het openbaar vervoer alleen bereikbaar met de bus. Er is geen treinverbinding.

Parkeren in Terneuzen (Start)

Op Google Maps staat een overzicht van de parkeerplaatsen in Terneuzen. 

Parkeren in Hulst (Finish)

Klik hier voor een overzicht van parkeerplaatsen in Hulst. Tijdens de marathon zijn enkele parkeerplaatsen binnen de stadswallen niet beschikbaar of bereikbaar. Dit staat steeds duidelijk met borden aangegeven. 

Lees meer
Faciliteiten

Faciliteiten

Wanneer je een marathon wandelt, mag je door de organisatie in de watten worden gelegd! Daarom hebben we voor onze deelnemers de volgende faciliteiten:

Busvervoer

Vanuit de finishplaats Hulst naar de start in Terneuzen rijdt een bus. Deze vertrekt op de Grote Markt. Wil je met de bus voor de start vanuit finishplaats Hulst naar de start in Terneuzen gebracht worden, dan betaal je 8 euro extra. Bij de inschrijving op het formulier aangeven of je van deze extra voorziening gebruik wilt maken!

Verzorgingsposten

Onderweg hebben we 8 verzorgingsposten en voldoende toiletten. Gedetailleerde invulling van de verzorgingsposten wordt later gecommuniceerd.

Lees meer
Aandenken

Aandenken

Als je de wandeltocht hebt volbracht, dan ontvang je aan de finish een fraaie herinnering.

Lees meer