Marathon Zeeuws-Vlaanderen

13 april 2019

Bereikbaarheid

In Zeeuws-Vlaanderen staan de plaatsen Terneuzen en Hulst op vrijwel alle bewegwijzeringsborden. In de rest van Zeeland staat soms vermeld: Terneuzen (TOL) want dan gaat men door de Westerscheldetunnel. Van buiten Zeeland houdt men in eerste instantie richting Goes, Middelburg of Vlissingen aan, waarna Terneuzen (TOL) volgt..

Vanuit België gaat men richting Antwerpen en via de E34 richting Brugge, afslag Stekene / Hulst of verder doorrijden naar Zelzate en daar afslag Terneuzen. Men kan ook vanuit richting Gent naar Zelzate / Terneuzen.

Start- en finishlocatie van de wandelmarathon zijn met de auto goed bereikbaar. 

Voor het parkeren van de auto in de nabijheid van start en/of finish kan gebruik gemaakt worden van diverse parkeergarages en parkeerterreinen. Voor de meeste hiervan moet worden betaald. 

Zeeuws-Vlaanderen is met het openbaar vervoer alleen bereikbaar met de bus. Er is geen treinverbinding.

Parkeren in Hulst

In Hulst is veel parkeergelegenheid voorhanden. Volg het parkeerinformatie systeem, deze geeft aan waar ruimte is. Voor de deelnemers aan de wandelmarathon is er ook een groot parkeerterrein op het voormalig Neckemann terrein (bij Sint Jansten). Hier vandaan vertrekken de bussen naar de start in Terneuzen.

Parkeren in Terneuzen

In Terneuzen is voldoende parkeergelegenheid rondom de startlocatie. Op zondag (de wandeldag) kan men GRATIS parkeren bij het Stadskantoor, aan de Scheldekade, de Axelsedam, de Kennedylaan. BETAALD parkeren geldt voor de parkeergarages Oostkolk en Theaterplein (max. dagtarief € 4,00).

Voor het afzetten van wandelaars zullen zogenaamde "Kiss & Ride zones” worden ingericht op de Schuttershofweg. Hier kunnen wandelaars worden afgezet op korte afstgand van de start. Volg de signalering en aanwijzingen van de verkeersregelaars om een goede doorstroming te waarborgen.

Dit kaartje geeft een overzicht van de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden in de buurt van de start en de plaats van de 'kiss & ride zone’.