Marathon Zeeuws-Vlaanderen

15 & 16 april 2023

Bereikbaarheid

In Zeeuws-Vlaanderen staan de plaatsen Terneuzen en Hulst op vrijwel alle bewegwijzeringsborden. In de rest van Zeeland staat soms vermeld: Terneuzen (TOL) want dan gaat men door de Westerscheldetunnel. Van buiten Zeeland houdt men in eerste instantie richting Goes, Middelburg of Vlissingen aan, waarna Terneuzen (TOL) volgt..

Vanuit België gaat men richting Antwerpen en via de E34 richting Brugge, afslag Stekene / Hulst of verder doorrijden naar Zelzate en daar afslag Terneuzen. Men kan ook vanuit richting Gent naar Zelzate / Terneuzen.

Start- en finishlocatie van de wandelmarathon zijn met de auto goed bereikbaar. 

Voor het parkeren van de auto in de nabijheid van start en/of finish kan gebruik gemaakt worden van diverse parkeergarages en parkeerterreinen. Voor de meeste hiervan moet worden betaald. 

Zeeuws-Vlaanderen is met het openbaar vervoer alleen bereikbaar met de bus. Er is geen treinverbinding.

Parkeren in Hulst

In Hulst is veel parkeergelegenheid voorhanden. Volg het parkeerinformatie systeem, deze geeft aan waar ruimte is.

Voor het afzetten van wandelaars zullen zogenaamde "Kiss & Ride zones” worden ingericht op het Havenfort, nabij het centrum van Hulst. Hier kunnen wandelaars worden afgezet op korte afstand van de start. Volg de signalering en aanwijzingen van de verkeersregelaars om een goede doorstroming te waarborgen.

Parkeren in Terneuzen

In Terneuzen is voldoende parkeergelegenheid rondom de finishlocatie. Op zondag (de wandeldag) kan men GRATIS parkeren bij het Stadskantoor, aan de Scheldekade, de Axelsedam, de Kennedylaan. BETAALD parkeren geldt voor de parkeergarages Oostkolk en Theaterplein (max. dagtarief € 4,00).

Voor de deelnemers aan de wandelmarathon is er ook een groot parkeerterrein bij Snow World, Zeelandlaan 3, 4538 CA Terneuzen. Hier vandaan vertrekken de bussen naar de start in Hulst.