Marathon Zeeuws-Vlaanderen

13 april 2019

Faciliteiten

Trainingen voor de wandelmarathon

W.S.V. Zelden Rust organiseert in aanloop naar de Zeeuws-Vlaamse wandelmarathon op zaterdag 20 januari een wandeltocht in Axel. Daarnaast staan er een tweetal busreizen naar wandeltochten in België gepland:

zondag 25 februari: Antwerpen Wandelt – 35e Trappistentocht – Zoersel

zondag 25 maart: Sint-Annatochten – Antwerpen linkeroever.

De gegevens over deze twee busreizen / wandeltochten kun je hier lezen.

Start & finish

De start is op de Markt in Terneuzen. Om 8.00 uur klinkt het officiële startschot. Daarna kan er tot 9.00 uur vrij worden gestart.

De finish is op de Grote Markt in Hulst. De finish sluit om 18.00 uur. De Markt is afgezet en de horeca zorgt voor de nodige versnaperingen. In de tent aan de finish kun je je wandelboekje afstempelen.

Faciliteiten

# Voorafgaand aan de start in Terneuzen is busvervoer mogelijk vanuit Hulst naar Terneuzen. ER IS NA DE FINISH GEEN BUSVERVOER TERUG NAAR TERNEUZEN!!! Wil je gebruik maken van busvervoer naar de start, dan moet je dat bij de inschrijving vermelden. Ben je dit vergeten, dan is een email naar penningmeester@marathonzvl.nl voldoende om dit vervoer te boeken (vóór 1 april). Deelnemers worden dan afgezet op het Stadhuisplein, een paar honderd meter van de start vandaan.

#  Vertreklocatie van deze bussen is het voormalig Neckermann terrein. Alleen de wandelaars, die van de bussen gebruik maken, kunnen hier ook hun eigen auto parkeren. Rondom Hulst is er bewegwijzering naar deze locatie. De vertrektijden staan gepland vanaf 6.30 uur tot uiterlijk 7.30 uur; maar is een bus vol, dan vertrekt deze richting de start in Terneuzen.

# Voor de deelnemers, die 's ochtends de auto op het voormalige Neckermann terrein hebben geparkeerd en met de bus naar de start in Terneuzen zijn gereden, is er de mogelijkheid om na de finish met een bus vanaf het Stationsplein (ongeveer 500 meter van de finish vandaan) naar hun geparkeerde auto terug te gaan. Deze service bieden wij tussen 16.00 en 18.30 uur.

# Startnummer – bij tijdig inschrijven: met de eigen voornaam – wordt thuisgestuurd, evenals de belangrijkste informatie voor de wandelaars.

# Onderweg zijn er verzorgingsposten met drank en fruit. Op een aantal van deze posten zijn ook toiletten voorzien. Een overzicht van deze rustpunten vind je door hier te klikken.

# Iedere deelnemer ontvangt 3 consumptiebonnen welke aan het startnummer zijn bevestigd.De bonnen zijn onderweg op de verzorgingsposten te besteden, of op de finishlocatie.

# Medische bijstand (arts, fysio/masseur, ehbo) bij calamiteiten.

# Goed uitgepijlde route door Terneuzen, Spui, Margrette, Schapenbout, Axel, Heikant, Sint Jansteen, Kapellebrug, Clinge, Hulst.