Marathon Zeeuws-Vlaanderen

18 & 19 april 2020

Faciliteiten

Start & finish

De start is op de Grote Markt in Hulst. Om 8.00 uur klinkt het officiële startschot. Daarna kan er tot 8.30 uur vrij worden gestart.

De finish is op de Markt in Terneuzen. Finishen kan tot 18.00 uur. De Markt is afgezet en de horeca zorgt voor de nodige versnaperingen. In de tent aan de finish kun je je wandelboekje afstempelen en je aandenken aan dit wandelevenement ophalen.

Faciliteiten

# Voorafgaand aan de start in Hulst is busvervoer mogelijk vanuit Terneuzen naar Hulst. ER IS NA DE FINISH GEEN BUSVERVOER TERUG NAAR HULST!!! Wil je gebruik maken van busvervoer naar de start, dan moet je dat bij de inschrijving vermelden. Ben je dit vergeten, dan is een email naar penningmeester@marathonzvl.nl voldoende om dit vervoer te boeken (vóór 1 april). Deelnemers worden dan afgezet op * * * * * , een paar honderd meter van de start vandaan.

#  Vertreklocatie van deze bussen in Terneuzen is * * * * *. Alleen de wandelaars, die van de bussen gebruik maken, kunnen hier ook hun eigen auto parkeren. Rondom Terneuzen is er bewegwijzering naar deze locatie. De vertrektijden staan gepland vanaf 6.30 uur tot uiterlijk 7.30 uur; maar is een bus vol, dan vertrekt deze richting de start in Hulst.

# Voor de deelnemers, die 's ochtends de auto op * * * * * hebben geparkeerd en met de bus naar de start in Hulst zijn gereden, is er de mogelijkheid om na de finish met een bus vanaf * * * * * naar hun geparkeerde auto terug te gaan. Deze service bieden wij tussen 16.00 en 18.30 uur.

# Startnummer – bij tijdig inschrijven: met de eigen voornaam – wordt thuisgestuurd, evenals de belangrijkste informatie voor de wandelaars.

# Onderweg zijn er verzorgingsposten met drank en fruit. Op een aantal van deze posten zijn ook toiletten voorzien. Een overzicht van deze rustpunten vind je door hier te klikken.

# Iedere deelnemer ontvangt 3 consumptiebonnen welke aan het startnummer zijn bevestigd. De bonnen zijn onderweg op de verzorgingsposten te besteden, of op de finishlocatie.

# Medische bijstand (arts, fysio/masseur, ehbo) bij calamiteiten.

# Goed uitgepijlde route door Hulst. Clinge, Kapellebrug, Sint-Jansteen, Heikant, Axel, Schapenbout, Magrette, Spui, Terneuzen.