Marathon Zeeuws-Vlaanderen

12 & 13 april 2025

Support Your Runner

Heb je een familielid, vriend(in), collega of een team dat deelneemt aan de individuele marathon of de estafette marathon? Dan hebben we dit jaar iets nieuws: Support Your Runner

Met ‘Support Your Runner’ van Racetimer Europe kun je voor een deelnemer of per team een korte persoonlijke video opnemen ter aanmoediging. Superleuk als verrassing onderweg en om nog wat extra energie te geven tijdens die laatste meters.

Rondom Terneuzen (exacte locatie is nog een verrassing) staat een groot scherm waarop jouw video getoond wordt. Zo’n 50 meter voor dit scherm ligt een mat op de grond. Wanneer jouw atleet hier overheen rent, zal het filmpje worden gestart!

Klik hier om je boodschap te uploaden

Een video uploaden is alleen mogelijk voor deelnemers die zich voor 1 april 2024 hebben ingeschreven. Een video uploaden kan t/m zaterdag 20 april a.s. uiterlijk tot 10:30 uur. 

Hoe werkt ‘Support Your Runner’? 
Neem een persoonlijke video van maximaal 5 seconden op voor diegene die jij op een speciale manier wilt aanmoedigen. Begin de video met het noemen van je hardloopheld. Let op dat het filmpje horizontaal gemaakt is en goed belicht. Deze kun je vervolgens uploaden via de speciale link. Zoek de desbetreffende persoon op via zijn/haar naam of startnummer. Upload de video en klaar ben je!

Hardlopers waarvoor een boodschap is opgenomen, zullen de boodschap precies getimed (middels hun chip) te zien krijgen op een groot LED-scherm dat staat rondom Terneuzen. De filmpjes kunnen achteraf ook teruggekeken worden.