Startersbeurs Nederland
nr. 5 - april 2016

We zijn aan de allerlaatste loodjes begonnen. Voor alle ingeschreven atleten hopen we dat de komende dagen zonder lichamelijke ongemakken zullen verlopen zodat jullie met heel veel zin van start kunnen gaan in onze achtste marathoneditie. We hopen natuurlijk op een fantastische, sportieve wedstrijd in een prachtige omgeving.In deze nieuwsbrief:
+ Stand van de inschrijvingen
+ Deelnemersinformatie.
+ Organisatie
+ Marathonkrant
+ Sponsornieuws
 Stand van de inschrijvingen

Waar komen al onze ingeschreven deelnemers vandaan? Hoeveel atleten zijn er in elke leeftijdsklasse? Deze gegevens zijn allemaal te vinden op de website bij de nieuwsberichten. Deze gegevens zijn opgemaakt op het moment van sluiting van de inschrijvingen op 1 april, 00:00 uur. In het overzicht op de website staan de inschrijvingen van de afwachtingslopen en de estafettemarathon niet vermeld.

Het aantal ingeschreven estafetteteams (inclusief teams van onze sponsoren) is 143. Voor de afwachtingslopen hebben zich ook al een aantal atleten ingeschreven, namelijk 35 op de 10 km en 15 op de 5 km. Maar voor deze beide afstanden kan en mag nog op 16 april wordn ingeschreven.

 Deelnemersinformatie.

Vanaf dinsdag 5 april worden de enveloppen met alle benodigdheden verstuurd naar alle deelnemers van de marathon (die hebben vooringeschreven) en naar de estafetteteams (één envelop per team).

De envelop bevat het startnummer met sluitspelden, een deelnemersinformatieboekje en een bevestigingshandleiding voor het startnummer. Vergeet niet om de achterzijde van het startnummer zo volledig mogeliijk in te vullen met uw persoonlijke gegevens, zodat bij een calamiteit op adequate wijze kan worden opgetreden.In de envelop van het estafetteteam zit ook een bevestigingsband voor het startnummer. Deze moet bij de wissel worden doorgegven.

Als de envelop dinsdag 12 april nog niet is bezorgd, kunt u contact opnemen met penningmeester@marathonzvl.nl

Verzending gebeurt alleen naar landen binnen Europa. Deelnemers van buiten Europa ontvangen hun startnummer aan de start in Hulst.

 Organisatie

Binnen de organisatie van de marathon zijn we de afgelopen weken en ook de komende dagen druk doende (geweest) met alles in goede banen te leiden en alle eventuele knelpunten te verhelpen. Elk organisatielid weet wat hem of haar te doen staat, dus op de dag van uitvoering gat alles prima verlopen. Ook onze vriijwilligers zullen de komende dagen bijgepraat worden over de door hen te verrichten taken.

Maar mochten er nog onduidelijkheden zijn: raadpleeg de website. Daar zullen de laatste mededelingen worden gedaan die voor atleten en vriijwilligers van belang kunnen zijn. Ook toeschouwers van de marathon kunnen hier alles lezen en bekijken over programma en parcoursen.

 Marathonkrant

Voor Zeeuws-Vlamingen een bekend gegeven: in de week voor de marathon verschijnt in heel Zeeuws-Vlaanderen een speciale krant die geheel is gewijd aan de Marathon. Hierin veel artikelen met en over deelnemers en organisatie. Het hele programma en het marathonparcours is ook vermeld. En niet onbelangrijk: alle Zeeuws-Vlaamse deelnemers (met startnummer), alfabetisch gerangschikt op plaatsnaam. We plaatsen de krant vanaf donderdag 7 april digitaal op de website zodat iedereen de krant kan lezen. Bij de start en finish zullen ook een aantal exemplaren worden verspreid.

 Sponsornieuws

We prijzen ons gelukkig met de aanmelding van enkele nieuwe sponsoren. Omdat we een Zeeuws evenement zijn, is het niet vreemd dat twee Zeeuwse instellingen, DELTA ZEELANDFONDS en de PROVINCIE ZEELAND, bereid zijn gevonden om hun band met onze marathon tot uitdrukking te laten komen in een mooi steunbedrag. Verder heeft een bedrijf in Waalwijk, TOTAL SPORTS, ons voorzien van waardebonnen voor alle deelnemers en vrijwilligers.

Onze hoofdsponsor, LOGUS-DE HOOP BOUWCENTER, heeft weer een actie van 11 t/m 16 april (de marathonweek): 42% korting op veel artikelen van eigen merk. De moeite waard dus om daar eens een kijkje te nemen. 

 Sponsoren

Hoofdsponsor


Topsponsoren


Subsidieverstrekkers

 

Sponsoren
Actemium - Atelier De Bruijn - De Smet Accountants - De Zeeuwse - Horeca Markt Hulst - Jan Snel - Nederdesign.nl - Regiobank - Smit Promotions - Jasperse Transport - Van Westen - Yara - Zaman - Zeeland Supply - Bakkerij Dees - Provincie Zeeland - Delta Zeeland Fonds

Subsponsoren
Health Center Bodyline - Van den Manacker Transport - Woonstichting Hulst - Hamsphire Hotels - ICL IP Terneuzen - Gino van den Broecke - Albert Heijn Hulst - Reham - Beeldmerk - Evides - HCI - Horeca Markt Terneuzen - Ondernemersvereniging Hulst - Jumbo Terneuzen - H4A


Marathon Zeeuws-Vlaanderen
Grensverleggend en afwisselend.

Fotografie: Gino van den Broecke