Startersbeurs Nederland
nr. 1 - oktober 2015

De achtste editie van LOGUS-de Hoop Marathon Zeeuws-Vlaanderen vindt plaats op zaterdag 16 april 2016.

Na een succesvolle editie van 2015 en een hopelijk prachtige vakantieperiode voor ieder van jullie is het Stichtingsbestuur al enige weken bezig met de voorbereiding van onze nieuwe marathon en omlijstingslopen.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is de looprichting t.o.v. de laatste editie weer gedraaid. We lopen dus in 2016 van Hulst naar Terneuzen.

 In deze nieuwsbrief:
+ Inschrijving
+ Inschrijvingskosten
+ Programma
+ Informatie op de WEBSITE
+ Vrijwilligers
 Inschrijving

Zoals elk jaar gaat de inschrijving van alle afstanden open op 1 november 2015 om 00:00 uur. Vanaf dat moment kan er via de website worden ingeschreven.

Er gelden enkele deelnemerslimieten:

marathon: maximaal 750 deelnemers;

estafettemarathon: maximaal 100 teams;

overige lopen: geen maximum.

Voor wie een team wil inschrijven is het van belang te weten dat het afgelopen jaar het maximum van 100 teams al na twee uur was bereikt!

LET OP: Atleten die zich voor de editie van 2015 hebben ingeschreven (en hiervoor ook hebben betaald) maar zich tijdig hebben afgemeld met het verzoek hun aanmelding door te schuiven naar de marathon van 2016, moeten zich dan voor de editie van 2016 opnieuw inschrijven!! Er zal in dit geval geen inschrijfgeld worden geïncasseerd.

 Inschrijvingskosten

Voor de individuele marathon hebben we het inschrijfgeld op hetzelfde peil kunnen houden als de afgelopen jaren, namelijk € 25,00 bij inschrijving tot 1 februari 2016. Vanaf 1 februari bedraagt het inschrijfgeld € 32,50.

De estafettemarathon hebben we in prijs verhoogd. Het inschrijfgeld bedraagt nu € 50,00 per team. In vergelijking met andere marathonorganisaties blijven we hiermee nog aan de lage kant.

Het inschrijfgeld voor de 5 en 10 kilometer bedraagt in 2016 € 7,00 per deelnemer.

 Programma

Het programma ziet er (voorlopig) als volgt uit:

10.30 uur: start kidsrun in Hulst

11.00 uur: START MARATHON in Hulst

11.20 uur: START ESTAFETTEMARATHON in Hulst

11.30 uur: start kidsrun in Terneuzen

12.00 uur: start 5 en 10 km in Terneuzen

13.30 uur: (verwachte) MARATHON FINISH in Terneuzen

 Informatie op de WEBSITE

Misschien heb je in de afgelopen weken onze website al eens bezocht. Je hebt dan enkele verandering kunnen bemerken. De komende maanden zullen er nog meer (keine) veranderingen plaats vinden.

Voor iedere deelnemer is het vanzelfsprekend van belang om de deelnemersinfo (onder de tab 'marathon' of 'estafettemarathon') regelmatig te raadplegen. Dit info zal, indien noodzakelijk, geregeld geactualiseerd worden.

 Vrijwilligers

Ieder jaar zijn er in een vrijwilligerscorps van zo'n 300 personen altijd enige mutaties. Dat is niet verwonderlijk, maar betekent wel dat de hiaten moeten worden opgevuld. We weten nu al dat we voor de marathon van 2016 weer nieuwe vrijwilligers nodig hebben. Daarom vragen wij u: hebt u tijd en/of zin om op de dag van de marathon te helpen of kent u iemand in uw omgeving die daartoe bereid is, meldt u zich dan via vrijwilligers@marathonzvl.nl  Wij zien met veel belangstelling uw reactie tegemoet.

 Sponsoren

Hoofdsponsor


Topsponsoren


Subsidieverstrekkers

 

Atletiekverenigingen
Scheldesport - RKHAV

Sponsoren
Atelier de Bruijn - Actemium - Bakkerij Dees - De Smet Accountants - Delta Zeeland Fonds - De Zeeuwse - Horeca Markt Hulst - Jasperse Transport - Nederdesign - Regiobank - Smit Promotions - Van Westen - Zaman - Zeeland Supply

Subsponsoren
Hamsphire Hotel - H4A - Health Center Bodyline - ICL-IP Terneuzen BV - Van den Manacker Transport - Woonstichting Hulst - Gino v.d. Broecke Freelancing - Pro Sport Soccercenter - Beeldmerk - Ondernemersvereniging Hulst - Albert Heijn Hulst - Arentis

Marathon Zeeuws-Vlaanderen
Grensverleggend en afwisselend.

Fotografie: Gino van den Broecke