Startersbeurs Nederland
Nieuwsbrief 3 - januari 2015

Allereerst willen wij alle atleten, vrijwilligers en sponsoren een heel fijn en gezond 2015 toewensen met voor alle lopers en loopsters de toevoeging dat 2015 blessurevrij mag verlopen.
De atleten wensen wij natuurlijk ook veel succes in de voorbereiding op onze marathon, dat deze wedstrijd volgens (of boven) verwachting zal zijn.

Het bestuur van de Stichting Marathon Zeeuws-Vlaanderen.


In deze nieuwsbrief:
+ inschrijvingen & incasso inschrijfgeld
+ Herkomst ingeschreven marathondeelnemers
+ Marathontrainingen
+ SPONSOREN
 inschrijvingen & incasso inschrijfgeld

Tot op dit moment - 5 januari 2015 - zijn er 381 inschrijvingen op de marathon. Hiervan is 312 man en 69 vrouw.
Tot 1 februari kan men nog inschrijven tegen een gunstig voorinschrijftarief van € 25,00. Vanaf 1 februari wordt dat € 32,50!

Een vraag van onze deelnemers uit België: Hoe kunnen wij ons inschrijfgeld voldoen?
Het antwoord hierop is heel eenvoudig. Bij de inschrijving heeft u uw bankrekeningnummer moeten vermelden. Als dat op de juiste manier is gebeurd (het lange IBANnummer) wordt het inschrijfgeld automatisch van uw rekening afgeschreven. U hoeft daarvoor zelf niets te doen. Mocht het niet lukken om het inschrijfgeld te incasseren, dan ontvangt u hierover een bericht, waarin vermeld staat hoe de incassering verder zal moeten verlopen.

 Herkomst ingeschreven marathondeelnemers

Enkele wetenswaardigheden met betrekking tot onze marathondeelnemers:
Van alle inschrijvingen komen er 269 uit Nederland en 112 uit België. Het is niet verwonderlijk dat bijna de helft van alle atleten afkomstig is uit Zeeland (172) en meer dan de helft hiervan uit Zeeuws-Vlaanderen (94). Alle Nederlandse en bijna alle Belgische provincies zijn vertegenwoordigd. In tegenstelling tot voorgaande jaren blijft de buitenlandse inbreng op de marathon beperkt tot België.
In de volgende nieuwsbrief zullen deze cijfers wat meer worden uitgewerkt.

 Marathontrainingen

Afgelopen zaterdag, 3 januari, is de eerste marathongroepstraining van start gegaan. De opkomst overtrof - gezien het slechte weer - onze stoutste verwachtingen: meer dan 50 deelnemers. En zij kwamen niet alleen uit Zeeuws-Vlaanderen, maar ook uit de overige delen van Zeeland, uit België en zelfs van buiten Zeeland. Dat belooft voor de toekomst nog gezellig druk te worden.
De vele lopers en loopsters vertrokken in diverse (snelheids)groepen vanaf het verzamelpunt bij Najade. Ook de volgende trainingen is hier het vertrekpunt.
Aanstaande zaterdag, 10 januari, is er na de training nog een infobijeenkomst bij Najade.
Voor de komende weken bestaat de mogelijkheid om nog bij deze marathontraining aan te sluiten (je hoeft trouwens niet persé de marathon in april te lopen!).
Voor zover van toepassing zal op onze website actuele informatie beschikbaar zijn: www.marathonzvl.nl/marathon/marathontrainingen

 SPONSOREN


Actemium
Atelier de Bruijn
De Smet Accountants
De Zeeuwse
Hampshire Hotel
Health Center Bodyline
Horeca Markt Hulst
ICL-IP Terneuzen BV
Jan Snel
Jasperse Transport
Mammoet
Nederdesign
Regiobank
Smit Promotions
Van de Manacker Transport
Van Westen
Waterschap Scheldestromen
Woonstichting Hulst
Zeeland Supply
 

Marathon Zeeuws-Vlaanderen
Grensverleggend en afwisselend.

Fotografie: Gino van den Broecke