Marathon Zeeuws-Vlaanderen
Nieuwsbrief 2 - Januari 2023

We zijn al weer enkele weken ver in het nieuwe jaar. Een jaar dat hopelijk uit kan (en mag) groeien naar voor ieder van ons een mooi en gezond jaar; waarin ook veel sportieve uitdagingen liggen te wachten. Eén van die uitdagingen wordt ongetwijfeld de Marathon Zeeuws-Vlaanderen op zaterdag 15 april a.s.

De wandelaars gaan een dag later van de start. Een mooi parcours met dit jaar diverse verrassingen onderweg.

Bestuur Logus - de Hoop Marathon Zeeuws-Vlaanderen



In deze nieuwsbrief:
+ Inschrijvingen
+ Wandelmarathon
+ Vrijwilligers
+ Marathon
 Inschrijvingen

Op dit moment is de voorlopige stand van  inschrijven:

- Marathon ca. 280 deelnemers
- Wandelevent ca. 1.000 deelnemers
- Estafettemarathon ca 180 teams

Voor de estafettemarathon is nog beperkt ruimte om in te schrijven. Voor zowel het wandelevent als de marathon zijn er nog voldoende startbewijzen. Ook voor de afwachtingslopen kunt u zich vooraf aanmelden via onze site. Tot 1 februari kunt u inschrijven (Hardloopmarathon) voor een gereduceerd tarief van € 35,00. Daarna is het inschrijfgeld € 40,00. Schrijf je voor 1 maart in en je ontvangt een startnummer met je naam op.

 Wandelmarathon

De wandelmarathon staat al stevig in de steigers. Nog even enkele plooien glad strijken en de naar verwachting tweeduizend wandelaars kunnen van start op de Markt in Terneuzen. In verband met de nodige spreiding over het parcours hebben we de starttijd aangepast. Starten is mogelijk tussen 7 en 8 uur ’s ochtends.

De organisatie is druk bezig om er een supermooie en gezellige tocht van te maken met een flink aantal leuke activiteiten onderweg.

 

 Vrijwilligers

Een marathon is enkel mogelijk door de inzet van een groot aantal vrijwilligers op velerlei gebied. Onze organisatie beschikt over een grote groep vrijwilligers, maar we willen het aantal vrijwilligers nu en in de toekomst blijven waarborgen. Daarom doen we nogmaals een oproep aan alle (oud-)lopers die om welke reden dan ook niet meer in staat zijn om de hardloopsport te beoefenen, zich aan te melden als vrijwilliger. Familieleden zijn uiteraard ook van harte welkom bij de vrijwilligersgroep.

We zijn vooral op zoek naar verkeersregelaars (digitale instructie), maar ook voor andere functies zijn nog volop mensen nodig. Vragen kan via het mailadres: vrijwilligers@marathonzvl.nl aanmelden via onze website.

Indien u graag een bijdrage wil leveren op gebied van Promotie (web-site, social media, artikelen) Liggen uw kwaliteiten en interesse bij Sponsoringactiviteten? Neem dan contact op met: secretaris@marathonzvl.nl 

 Marathon

Ook achter de schermen wordt er stevig aangepakt. Maar liefst 8 vergunningtrajecten bij diverse instanties lopen op dit moment. De vele werkgroepen hebben al diverse keren overlegd met elkaar. De organisatie is in januari voor de tweede keer bij elkaar geweest.

De trainingsgroep op zaterdag is op 7 januari gestart In vier tempo’s worden onder begeleiding de trainingsafstanden gelopen (9-9,5-10 en 11 km per uur). De totale groep is ruim 70 a 80 deelnemers. In een gezellige sfeer vliegen de kilometers voorbij. Nieuw dit jaar is dat de looproute ingekort kan worden tot ca 10-12 km. Hierdoor komen deelnemers aan bv de estafettemarathon aan voldoende trainingskilometers. Startlocatie: Najade, Roskamstraat 42 Kapellebrug. De looproutes worden elke week op de website vermeld (kijk onder “marathontraining”). Wilt u de routes direct ontvangen? Stuur dan een mailtje naar: train@marathonzvl.nl

Sponsoren

Hoofdsponsor


Topsponsoren


Subsidieverstrekkers


Sponsoren
Actemium - All Safety - Atelier De Bruijn - Cargill - De Pooter Personeelsdiensten - De Smet Accountants - De Zeeuwse - Delta Comfort BV - Horeca Markt Hulst - Horeca Markt Terneuzen - Jan Snel - Jasperse Transport - Nederdesign.nl - Recht door Zee - Regiobank - Smit Promotions - Yara - Zorgsaam


Subsponsoren
Albert Heijn Hulst-Axel - Brouwerij Boelens - Flowershop Oudeman - Gino van den Broecke - H4a - Healthcenter Bodyline - ICL IP Terneuzen - Ondernemersvereniging Hulst - Tamoil - Traffic Service Nederland - Van den Manacker Transport - Zaman

Marathon Zeeuws-Vlaanderen
Grensverleggend en afwisselend.

Fotografie: Gino van den Broecke | Website: Nederdesign BV