Marathon Zeeuws-Vlaanderen

18 & 19 april 2020

Twee prachtige natuurlopen in Zeeuws-Vlaanderen

Geschreven op: 5 december 2018 | Categorie: Algemeen

Mammoet midwinter halve marathon van Cadzand-Bad  >  3 februari 2019

Logus-De Hoop Marathon Zeeuws-Vlaanderen  >  13 april 2019

De inschrijving voor de Mammoet midwinter halve marathon van Cadzand-Bad is 11 november geopend. Op 3 februari 2019 zal wederom een grote groep enthousiaste lopers deze wedstrijd meelopen.

Logus-De Hoop Marathon Zeeuws-Vlaanderen (13 april 2019) wenst alle deelnemers aan de Mammoet midwinter halve marathon van Cadzand-Bad een prachtige loop toe.

Aangezien veel lopers naast de Cadzandse halve ook de Zeeuws-Vlaamse marathon starten en beide organisaties elkaar een warm hart toedragen, is het volgende voorstel gemaakt.

Korting bij deelname aan deze twee Zeeuws-Vlaamse klassiekers

25 deelnemers die voor 30 december 2018 naast de Mammoet midwinter halve marathon van Cadzand-Bad ook inschrijven voor de Logus-De Hoop Marathon Zeeuws-Vlaanderen, zullen beloond worden met een korting van €5,- op hun inschrijfgeld van de Logus-De Hoop Marathon Zeeuws-Vlaanderen. Selectie op basis van loting.

30 December 2018 worden de 25 gelukkigen bekend gemaakt via de website, Facebook, Instagram en Twitter.

Korting voor de verenigingen

Naast dit motiverende voorstel om aan deze twee prachtige Zeeuws-Vlaamse loopevenementen deel te nemen, is er ook nog een verenigingsvoordeel als verschillende leden van een vereniging deelnemen aan de Logus-De Hoop marathon Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast zijn er voor de top 3 lopers van beide evenementen wild cards te verdienen.

Meer informatie is hierover terug te vinden op de website van de marathon: www.marathonzvl.nl.

We wensen een ieder erg veel loopplezier in deze twee ras Zeeuws-Vlaamse loopevenementen.