Marathon Zeeuws-Vlaanderen

13 april 2019

Inschrijving estafettemarathon via website gesloten

Geschreven op: 2 november 2017 | Categorie: Estafettemarathon

Inschrijven voor de estafettemarathon via de website is afgesloten.

Miscommunicatie over en interpretatie van het aantal teams (200) hebben ertoe geleid dat er ongenoegen is ontstaan onder potentiële deelnemers voor de estafettemarathon. Het bestuur biedt daarvoor haar welgemeende excuses aan.

Wat ging er mis?
Het getal van 200 is, zo blijkt, inclusief alle sponsorteams. Dit aantal willen we vasthouden vanwege de veiligheid naar, op en vanaf de wisselpunten. Hier komen veel auto's bij elkaar op soms lastig te bereiken plaatsen.

Sponsoren hebben volgens hun sponsorcontract recht op inschrijving van één of meerdere teams. Dat zou neerkomen op ongeveer 50 à 60 teams in totaal. M.a.w. we hadden geen 200 maar 140 moeten vermelden. Nogmaals onze oprechte verontschuldigen hiervoor.

Hoe nu verder?

De estafettemarathon is inmiddels vol. De resterende 60 plaatsen worden voorlopig vastgehouden voor de sponsoren. Indien er vrije plaatsen overblijven na inschrijving van de teams van de sponsoren, worden teams van de wachtlijst toegevoegd op volgorde van binnenkomst aanmelding.Om op de wachtlijst te komen is een bericht aan info@marathonzvl.nl voldoende.

Nogmaals onze verontschuldigingen voor dit ongemak en we hopen op jullie begrip in deze.