Marathon Zeeuws-Vlaanderen

15 & 16 april 2023

Kidsrun

Zowel in startplaats Hulst als in finishplaats Terneuzen wordt er voor de kinderen t/m 12 jaar een kinderloop (kidsrun) georganiseerd. Starttijden en afstanden zijn in beide plaatsen verschillend.

Afstand

Hulst: start om 10.30 uur op de Grote Markt. Afstand is ongeveer 800 meter.

Terneuzen: start om 11.30 uur op de Markt. Afstand is ongeveer 1000 meter.

Inschrijven en Kosten

Inschrijven kan alleen op de wedstrijddag in Hulst of Terneuzen, op de Markt (inschrijfbureau, dit staat aangegeven). De inschrijfkosten bedragen 3 euro. De organisatie verdubbelt het inschrijfgeld, welke dan in zijn geheel ten goede komt aan KIKA.

Parcours

Hulst: het parcours is een goed voorbeeld van 'rondje om de kerk’. De basiliek is de kerk waar het om draait. Dit rondje wordt twee keer gelopen.

Terneuzen: het parcours gaat in de richting van het Stadhuisplein.

Bereikbaarheid

In Zeeuws-Vlaanderen staan de plaatsen Terneuzen en Hulst op vrijwel alle bewegwijzeringsborden. In de rest van Zeeland staat soms vermeld: Terneuzen (Tol) want dan gaat men door de Westerscheldetunnel. Van buiten Zeeland houdt men in eerste instantie richting Goes, Middelburg of Vlissingen aan, waarna Terneuzen (Tol) volgt en ook de weg naar Hulst vervolgd kan worden.

Vanuit België gaat men richting Antwerpen en via de E34 richting Brugge, afslag Stekene / Hulst of verder doorrijden naar Zelzate en daar afslag Terneuzen. Men kan ook vanuit richting Gent naar Zelzate / Terneuzen of Hulst.

Faciliteiten

Hulst: kleedgelegenheid in Het Bont Hert op de Grote Markt.

Terneuzen: kleedgelegenheid in café Du Commerce op de Markt.

Aandenken

Geen enkel kind dat meeloopt, gaat zonder een herinnering aan zijn of haar prestatie naar huis. Daar hoort in ieder geval een prachtige medaille bij.