Marathon Zeeuws-Vlaanderen

13 april 2019

5 km

Parcours

De start is op de Markt in Terneuzen. Vandaar gaat men richting Stadhuisplein waarna de Scheldedijk wordt 'beklommen’. Daarna is het één lange loop over de Scheldedijk richting Othene (tot hier dezelfde route als de marathon). De 10 km gaat verder, maar hier is het keerpunt voor de 5 km en gaat men dezelfde weg weer terug naar de Markt in Terneuzen.

Bereikbaarheid

In Zeeuws-Vlaanderen staan de plaatsen Terneuzen en Hulst op vrijwel alle bewegwijzeringsborden. In de rest van Zeeland staat soms vermeld: Terneuzen (Tol) want dan gaat men door de Westerscheldetunnel. Van buiten Zeeland houdt men in eerste instantie richting Goes, Middelburg of Vlissingen aan, waarna Terneuzen (Tol) volgt..

Vanuit België gaat men richting Antwerpen en via de E34 richting Brugge, afslag Stekene / Hulst of verder doorrijden naar Zelzate en daar afslag Terneuzen. Men kan ook vanuit richting Gent naar Zelzate / Terneuzen.

Startnummer / inschrijven

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is bij de marathon-onderdelen worden de startnummers niet opgestuurd naar de deelnemers die hebben voor-ingeschreven.op de 5 of 10 km. Zij kunnen hun startnummer afhalen op de wedstrijddag, nabij de start/finish in café Du Commerce. Dat kan vanaf 10.30 uur. Hier kan ook nog worden ingeschreven.

Faciliteiten

# Voor de start: kleedgelegenheid in Sportcentrum "Vliegende Vaart” (ca. 2 à 3 km van start / finish) of bij de start in café Du Commerce.

# Na de finish: douche- en kleedgelegenheid in Sportcentrum "Vliegende Vaart” te Terneuzen.

# Massage in Sportcentrum "Vliegende Vaart”.

Aandenken

Ook voor de atleten op de kortere afstanden hebben we een speciaal aandenken. Wat dat is maken we op een later moment bekend.