Marathon Zeeuws-Vlaanderen

15 & 16 april 2023

5 km

Parcours

De start is op de Markt in Terneuzen. Vandaar gaat men via het Stadhuisplein naar de Westerscheldedijk. Op deze dijk blijf je lopen tot het keerpunt en loopt dan dezelfde route weer terug.

Bereikbaarheid

In Zeeuws-Vlaanderen staan de plaatsen Terneuzen en Hulst op vrijwel alle bewegwijzeringsborden. In de rest van Zeeland staat soms vermeld: Terneuzen (Tol) want dan gaat men door de Westerscheldetunnel. Van buiten Zeeland houdt men in eerste instantie richting Goes, Middelburg of Vlissingen aan, waarna Terneuzen (Tol) volgt 

Vanuit België gaat men richting Antwerpen en via de E34 richting Brugge, afslag Stekene / Hulst of verder doorrijden naar Zelzate en daar afslag Terneuzen. Men kan ook vanuit richting Gent naar Zelzate / Terneuzen of Hulst.

Startnummer / inschrijven

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is bij de marathon-onderdelen worden de startnummers NIET opgestuurd naar de deelnemers die op de 5 of 10 km hebben vooringeschreven. Zij kunnen hun startnummer afhalen op de wedstrijddag, nabij de start/finish. Dat kan vanaf 10.00 uur. Hier kan ook nog worden ingeschreven.

Faciliteiten

# Kleedgelegenheid vóór de start: cafe Du Commerce op de Markt

# Douche- en kleedgelegenheid in sportcentrum Vliegende Vaart

# Massage in sportcentrum Vliegende Vaart.

Aandenken

Ook voor de atleten op de kortere afstanden hebben we een speciaal aandenken. Wat dat is maken we op een later moment bekend.