Marathon Zeeuws-Vlaanderen

18 & 19 april 2020

10 km

Parcours

De start is op de Grote Markt in Hulst. Vandaar gaat men via het centrum naar de Hulsterse vestingwallen voor een rondje dat vier keer moet worden afgelegd. Dit rondje is hetzelfde als het laatste deel van het marathonparcours.

Bereikbaarheid

In Zeeuws-Vlaanderen staan de plaatsen Terneuzen en Hulst op vrijwel alle bewegwijzeringsborden. In de rest van Zeeland staat soms vermeld: Terneuzen (Tol) want dan gaat men door de Westerscheldetunnel. Van buiten Zeeland houdt men in eerste instantie richting Goes, Middelburg of Vlissingen aan, waarna Terneuzen (Tol) volgt en de weg naar Hulst vervolgd kan worden (tunnel Is deze dag TOLVRIJ).

Vanuit België gaat men richting Antwerpen en via de E34 richting Brugge, afslag Stekene / Hulst of verder doorrijden naar Zelzate en daar afslag Terneuzen. Men kan ook vanuit richting Gent naar Zelzate / Terneuzen of Hulst.

Startnummer / inschrijven

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is bij de marathon-onderdelen worden de startnummers niet opgestuurd naar de deelnemers die hebben voor-ingeschreven.op de 5 of 10 km. Zij kunnen hun startnummer afhalen op de wedstrijddag, nabij de start/finish. Dat kan vanaf 10.30 uur. Hier kan ook nog worden ingeschreven.

Faciliteiten

# Douche- en kleedgelegenheid in de units in het Solms Bolwerk.

# Massage in de gymzaal van de Willibrordusschool.

Aandenken

Ook voor de atleten op de kortere afstanden hebben we een speciaal aandenken. Wat dat is maken we op een later moment bekend.